Diedrich Streuper praat over zijn passie David Bowie

Podium TV.

imgres imgresSocial media Podium TV

Aflevering 58: Hans van de Sande, Joep van Ruiten en Diedrich Streuper

De uitzending is woensdag 9 december om 17 uur, met herhaling om 21 uur en 23 uur, via woensdagavond 9 december via Ziggo / UPC (35), Kabelnoord (19) en Caiway (39).Maar ook op de computer, telefoon of tablet via de stream op onze website.
Zie  www.podium.tv/nl/201512091700

In deze aflevering praat Annette Timmer met Hans van de Sande over Henri de Wolf-expositie in Forma Aktua, met Joep van Ruiten over nieuwe boeken en met Diedrich Streuper over David Bowie.

Hans van de Sande is voorzitter van het Stichtingsbestuur van Forma Aktua. Galerie Forma Aktua is in 1973 opgericht op initiatief van de kunstenaar Henri de Wolf. Op 1 januari 2016 is het 30 jaar geleden dat Henri de Wolf overleed. Om hem te eren is 2015 uitgeroepen tot Jaar van de Wolf. Op 20 december a.s. wordt een grote expositie van en over Henri de Wolf geopend in het pand, Nieuwstad 10 in Groningen.

Website:www.forma-aktua.nl

Joep van Ruiten woont in Emmen en werkt als cultuurjournalist. Hij is redacteur bij Dagblad van het Noorden/Leeuwarder Courant in Groningen en oprichter van cultuursite Woest en Ledig. Maandelijks neemt hij een aantal boeken mee, vers van de pers. Dit keer onder meer aandacht voor de geschiedenis van de Nederlandse literatuur tussen 1900 en 1945.

Website:www.woestenledig.nl

Diedrich Streuper uit Groningen is al sinds 1977 fan van David Bowie. Hij heeft een uitgebreide verzameling bootlegs. De kameleontische popster staat volop in de schijnwerpers nu de reizende tentoonstelling ‘David Bowie is’, die in 2013 in het Londense Victoria & Albert Museum werd geopend, vanaf 11 december te zien zal zijn in het Groninger Museum.

Website:www.DavidBowieWorld.nl en www.davidbowie-groningen.nl

 

Herhaling afspelen

 play podium tv

 
STUDIO LEEG

 
Over dit programma :

Puur Noord is de nieuwe dagelijkse talkshow van Podium.TV. Alles op het gebied van business, kunst, cultuur, regio en amusement uit Noord-Nederland op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

(Visited 554 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Diedrich Streuper praat over zijn passie David Bowie”

Leave a comment