No Image Available

David Bowie Compleet (het verhaal van de 456 songs)

 Author: Benoît Clerc  Category: Dutch  Publisher: Uitgeverij Wbooks  Published: November 18, 2021  ISBN-13: 9789462584532  Pages: 608  Country: Netherland  Language: Dutch  File Size: 215 x 140 x 27 mm
 Description:

De honderden bijzondere foto’s van de meest visueel aantrekkelijke artiest uit de muziekgeschiedenis, maken het boek David Bowie compleet een must-have voor elke fan van klassieke rock.

De imposante muzikale carriere van David Bowie omvat 50 jaar en 28 studioalbums. Zijn meesterlijke vermogen om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden, spreekt tot op de dag van vandaag tot de verbeelding. David Bowie compleet ontleedt liefdevol en grondig elk album en elk nummer dat ooit door David Bowie is uitgebracht. Volg de ‘Thin White Duke’ van zijn eerste album uit 1967 tot en met het slotstuk Blackstar. Nieuwe analyses en archiefinterviews met een breed scala aan muzikanten, modellen, acteurs, producers en executives die allemaal met hem werkten, dompelen ons diep onder in Bowies verleden. Van een jonge, rusteloze muzikant in Londen tot een muzikale grootmacht die samenwerkte met artiesten als Queen, Mick Jagger, Tina Turner, Nile Rodgers, Brain Eno en Iggy Pop. Dit unieke boek, gebaseerd op jaren van onderzoek, vertelt hoe elk nummer werd geschreven, gecomponeerd en opgenomen, welke instrumenten werden gebruikt en wie ze bespeelden. De honderden bijzondere foto’s van de meest visueel aantrekkelijke artiest uit de muziekgeschiedenis, maken het boek David Bowie compleet een must-have voor elke fan van klassieke rock.

‘David Bowie compleet’ verschijnt ter gelegenheid van de 75e geboortedag van Bowie op 8 januari 2022.

Inkijkexemplaar

 

550x690

(Visited 108 times, 1 visits today)

 Back